Uspešno održan masterklas o rakijama na Weekend Food Festivalu u Rovinju
Uspešno održan masterklas o rakijama na Weekend Food Festivalu u Rovinju
Na Weekend Food Festivalu u Rovinju, prestižnom gastronomskom događaju, koji privlači poznate kuvare, somelijere, stručnjake i profesionalnce iz industrije hrane iz cele regije, u sklopu promotivnih aktivnosti vezano za manifestacije Wine Vision i Food Vision by Open Balkan, održan je masterklas “Rakija – neotkriveni biser Balkana.”
Radionica dr Ivana Uroševića o aromama srpskih rakija bila je izuzetno posećena. Uz podršku Aleksandra Ilića i posvećenog tima višestruko nagrađivanog Junior Chefs Cluba, dr Urošević je upoznao publiku sa specifičnostima srpske rakije, kao i uparivanjima različitih ukusa rakija, kajsijevače, vilijamovke, dunjevače i šljivovice, sa odgovarajućim slanim zalogajima.
(foto: Weekend Food festival)
Datum:
April 2024
Kategorija:
Projekti