Uspešno održan masterklas o rakijama na Weekend Food Festivalu u Rovinju

Uspešno održan masterklas o rakijama na Weekend Food Festivalu u Rovinju

Na Weekend Food Festivalu u Rovinju, prestižnom gastronomskom događaju, koji privlači poznate kuvare, somelijere, stručnjake i profesionalnce iz industrije hrane iz cele regije, u sklopu promotivnih aktivnosti vezano za manifestacije Wine Vision i Food Vision by Open Balkan, održan je masterklas “Rakija – neotkriveni biser Balkana.”

Radionica dr Ivana Uroševića o aromama srpskih rakija bila je izuzetno posećena. Uz podršku Aleksandra Ilića i posvećenog tima višestruko nagrađivanog Junior Chefs Cluba, dr Urošević je upoznao publiku sa specifičnostima srpske rakije, kao i uparivanjima različitih ukusa rakija, kajsijevače, vilijamovke, dunjevače i šljivovice, sa odgovarajućim slanim zalogajima.

Tomaž Kavčić, “mišlen” šef i kreativni direktor manifestacije Food Vision by Open Balkan koja se održava u okviru sajma Wine vision by Open Balkan, pozdravio je prisutne i pozvao ih je na ovogodišnji sajam, koji će se održati u halama Beogradskog sajma, u periodu 22 - 24. novembra 2024. 

(foto: Weekend Food festival)

Datum:

April 2024

Kategorija:

Projekti

Podeli: